Deze hangers zijn gemaakt van resin (of polystone) en dat bestaat uit gemalen steen (o.a. graniet, marmer, soapstone) wat wordt vermengd met een vloeibare kunsthars. Door het vermengen van de steen met de kunsthars ontstaat een gietbaar mengsel. In Indonesië maken kunstenaars van kleinschalig familiebedrijfjes daar de mooiste “zonvangers” van. Omdat deze hangers het zonlicht doorlaten zijn het prachtige raamdecoraties.

Deze producten worden met veel passie en liefde gemaakt door een kleinschalig familiebedrijfje op Bali, Indonesië. Doordat dit bedrijfje erg afgelegen ligt, is het lastig om te groeien. Door samen te werken met andere producenten krijgen ze wel een kans. Samen bouwen ze een betere toekomst.

De mobiles worden gemaakt van resin, dit is een soort hars. Als eerste wordt de buitenkant van de mobiel gevormd. Dit doen ze door ijzerdraad te buigen in de verschillende vormen, zoals dieren, vogels, harten en sterren. De draden worden gesoldeerd en op een tafel met plastic gelegd. Vervolgens wordt de ruimte tussen de ijzerdraden opgevuld met warme vloeibare resin in verschillende kleuren. Nadat dit droog is, wordt er een laatste laklaag op gespoten.